Glynittveien 28

Kontor

Vi i Iterativ Eiendom skal bygge et nytt næringsbygg på Glynitveien 28 i Ski næringspark, og ønsker å tilby leietakere å være med på utviklingen av lokalene.

Vi tilbyr fleksible løsninger som kan tilpasses ulike bransjer og virksomheter. Dette inkluderer alt fra kontor, kombilokaler med kontor- og lagerarealer til produksjonslokaler, showroom og verksted, etter leietakers behov.

Dette er en unik mulighet til å få skreddersydd ditt eget næringslokale og være med på å påvirke utformingen av hele næringsbygget. Vi ser for oss å kunne tilby alt fra mindre lokaler til større avdelinger, samt fellesområder.

Vi ønsker å samarbeide tett med leietakerne våre for å sikre at vi oppfyller deres behov og forventninger til det nye næringsbygget. Ta kontakt med oss for mer informasjon og for å diskutere mulighetene for å bli en del av utviklingen av dette spennende prosjektet.

Beliggenhet

Området:
Drømtorp, Ski Næringspark.

Per i dag består Drømtorp, Ski Næringspark av 90.000 kvm kontorer, lager og næringslokaler, samt ferdig regulerte utviklingstomter. 70 nasjonale og internasjonale aktører av ulik type og størrelse har valgt å legge sin virksomhet til næringsparken som i dag har 1.200 aktive arbeidsplasser. Dette mangfoldet bidrar til et levende miljø som skaper begeistring for både nye og etablerte virksomheter. Sammen bidrar eiere og leietakere til å gjøre Ski Næringspark til en markedsledende og foretrukket næringspark i Stor-Oslo.

Offentlig transport:
2km til Ski stasjon med hurtig tog som fra 8 desember skal ta ca 11 minutter til Oslo S. Hyppige avganger.
Kort gåavstand til busstoppet Ski næringspark med avganger hvert 15 minutt med busslinje 520.


Et aktivt og langsiktig investeringsselskap

Kontakt